Autohuolto ja -korjaamo | Saarijärven Autotarvike Oy

Autohuolto ja -korjaamo

Saarijärven Autotarvikkeen monimerkkihuolto on nykyaikainen ja palvelee sekä määräaikaishuolloissa että laajemmissa ja vaativammissa korjaustöissä. Meillä on käytössämme monipuolinen ja nykyaikainen korjaamokalusto ja osaaminen, joten huollamme lähes kaikki merkit ja mallit niiden iästä riippumatta.

Puhelinnumero

010 281 2880

Aukioloajat

ma-pe: 7:30-16:30

Huoltopalvelumme autollesi

Ilmastointihuollot

Ilmastointilaitteen heikentynyt tehokkuus johtuu usein siitä, että järjestelmässä on kylmäainetta vähemmän kuin pitäisi olla. Kylmäainehuollon yhteydessä järjestelmä tyhjennetään ja sen tiiviys tarkistetaan alipaineen avulla, jotta mahdolliset vuodot voidaan havaita.

Katsastustarkastukset

Jos et ehdi itse hoitaa ajoneuvosi katsastusta, voit tuoda sen meille. Tarkistamme sen puolestasi perusteellisesti ja mittaamme päästöt, sekä teemme tarvittavat korjaukset, jos sellaisia havaitaan. Jos haluat, voimme myös huolehtia autosi katsastuksesta puolestasi.

Jarrutestit

Jarrujen tasaisen ja riittävän pidon varmistamiseksi on tärkeää testata niiden toiminta jarrudynamometrissä kuormittamalla niitä asianmukaisesti. Voimme määrittää jarrujen kunnon korjaamon omalla jarrudynamometrillamme.

Korjaamopalvelut

Toimimme modernina ja itsenäisenä monimerkkikorjaamona ja pystymme korjaamaan lähes kaikki henkilö- ja pakettiautot, olivatpa ne sitten vanhempia tai uudempia malleja.

Määräaikaishuollot

Auton säännöllinen huolto on keskeinen osa sen ylläpitoa. Huollon yhteydessä on usein mahdollista havaita alkavia ongelmia ennen kuin ne kehittyvät suuremmiksi ja aiheuttavat enemmän huolta.

Lisävarusteasennukset

Tarjoamme asennuspalvelua yleisimmille lisävarusteille ja -laitteille, kuten vetokoukuille, lisälämmittimille ja jälkikäteen asennetuille ilmastointilaitteille.

Ohjauskulmien säädöt

Ohjauskulmien säätö on tarpeen aina, kun ajoneuvon alustan osia on vaihdettu, renkaiden tai vanteiden kokoa muutettu tai jos jokin pyörä on saanut kovan iskun. Käytössämme on nykyaikainen ja tarkka laitteisto, joka soveltuu 4-pyöräsuuntaukseen.

OBD- ja pakokaasumittaukset

Tarjoamme pakokaasumittauksia sekä bensiini- että dieselajoneuvoille. Mittauksen yhteydessä saat aina todistuksen, joka on voimassa kolme kuukautta. Alle 10-vuotiaan bensiinikäyttöisen ajoneuvon pakokaasupäästöt mitataan OBD-mittauksella.

Vikadiagnostiikka

Oikean vikadiagnoosin tekeminen nopeuttaa ja helpottaa ongelman löytämistä ja korjaamista. Korjaamollamme käytämme nykyaikaisia Bosch KTS -diagnostiikkalaitteita, jotka soveltuvat sekä OBD- että valmistajakohtaiseen vikadiagnostiikkaan.

Huollon sijaisauto

Tarjoamme tarvittaessa sijaisauton käyttöösi, kun jätät ajoneuvosi huoltoon. Varmistathan kuitenkin sijaisauton saatavuuden etukäteen tai huoltoaikaa varatessa.

Ota yhteyttä

Voit pyytää tarjouksen tai tehdä tuotekyselyn oheisella lomakkeella.
Täytä kentät ja klikkaa Lähetä -painiketta.