Auton renkaat ja vanteet | Saarijärven Autotarvike Oy

Renkaat ja vanteet

Saarijärven Autotarvikkeesta löydät kaikki rengasalan palvelut, kuten renkaiden asennukset, tasapainotukset ja korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Meille voit tuoda käytetyt renkaat veloituksetta, sillä hoidamme kierrätyksen puolestasi.

Puhelinnumero

010 281 2880

Aukioloajat

ma-pe: 7:30-16:30

Rengasmyynti

Saarijärven Autotarvikkeesta löydät laajan valikoiman parhaita rengasmerkkejä kaikenlaisiin moottoriajoneuvoihin, kuten henkilöautoihin, pakettiautoihin, asuntoautoihin ja maastoautoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin autamme sinua löytämään juuri sinun ajoneuvoosi sopivat renkaat.

Meiltä löytyy taatusti laaja ja hyvä rengasvalikoima!

Rengaspalvelumme

Renkaiden vaihto

Tarjoamme renkaidenvaihtopalvelua, jossa irrotamme vanhat renkaat autostasi ja vaihdamme uudet tilalle. Voit luottaa siihen, että renkaasi on tarkistettu ja että ne täyttävät turvallisuus- ja lain vaatimukset. Palveluumme sisältyy renkaiden kunnon tarkastus, urasyvyyden mittaaminen sekä oikean rengaspaineen varmistaminen.

Renkaiden tasapainotus

Tasapainotamme renkaasi huipputarkalla tasapainotuskoneella, joka havaitsee automaattisesti pienimmätkin painoerot. Irrotamme ensin renkaat autostasi ja asennamme ne takaisin tasapainotuksen jälkeen. Laadukas tasapainotus auttaa välttämään renkaiden, ohjauslaitteiden ja jousituksen ennenaikaista kulumista, mikä lisää autosi käyttöikää ja ajomukavuutta.

Ohjauskulmien tarkistus ja säätö

Ohjauskulmien säätö on välttämätöntä tehdä aina, kun ajoneuvon alustan osia on vaihdettu, renkaiden tai vanteiden kokoa on muutettu tai jos jokin pyöristä on saanut kovan iskun. Meillä käytössä on nykyaikainen ja erittäin tarkka 4-pyöräsuuntaukseen soveltuva laitteisto, jolla varmistamme ajoneuvosi optimaalisen ohjauksen ja ajettavuuden.

Renkaiden korjaus

On tärkeää korjauttaa rikkoutuneet renkaat ammattilaisella, sillä korjauksen yhteydessä rengas tarkistetaan huolellisesti ja reiät paikataan tarpeen mukaan. Sen jälkeen rengas asennetaan takaisin vanteelle, tasapainotetaan ja lopuksi asennetaan takaisin autoosi. Tällä varmistetaan renkaan turvallisuus ja kestävyys.

Uusien renkaiden asennus

Asennamme uudet renkaat vanteille ja irrotamme vanhat renkaat huolellisesti autostasi. Vanhat renkaat kierrätetään asianmukaisesti. Uusien venttiilien kanssa varustetut renkaat tasapainotetaan tarkasti ja asentajamme varmistavat, että rengaspaineet ovat oikeat ennen renkaiden asentamista autoosi.

Vanhojen renkaiden kierrätys

Meille voit tuoda käytettyjä renkaita veloituksetta. Me hoidamme kierrätyksen puolestasi.

Ota yhteyttä

Voit pyytää tarjouksen tai tehdä tuotekyselyn oheisella lomakkeella.
Täytä kentät ja klikkaa Lähetä -painiketta.